Kolacja Bufetowa – wariant I
Opcja I (przystawka i danie główne) – 65,00 zł
Opcja II (przystawka, danie główne i zimna płyta) – 80,00 zł
Przystawki (prosimy o wybór dwóch pozycji)
- Szynka z musem chrzanowym
- Rostbef z sosem musztardowym
- Pasztet z sosem żurawinowym
- Mix serów z sosem porzeczkowym
Mięsa i Ryby (prosimy o wybór dwóch pozycji)
- Filet grillowany z suszonymi pomidorami i cukinią
- Stek wieprzowy z pieczarkami i groszkiem zielonym
- Schab duszony z marchewką
- Polędwiczki drobiowe w sosie z włoszczyzną
- Miruna zakrawana suszonymi pomidorami
- Merluza zwijana z zieloną szparagą
Dodatki skrobiowe (prosimy o wybór dwóch pozycji)
- Penne szpinakowe
- Gnocchi
- Ziemniaki puree lub młode
- Ziemniaki opiekane
- Talarki
- Frytki
- Dufinki
- Ryż zaprawiany
Dodatki warzywne (prosimy o wybór dwóch pozycji)
- Brokuły z masłem
- Bukiet warzyw w sosie czosnkowym
- Grillowany groszek cukrowy
- Surówka z czerwonej kapusty
- Surówka z marchwi i jabłka
- Surówka z selera
- Kapusta pekińska
- Karotka z masłem
Zimna płyta
- Półmisek wędlin i serów
- Sałatka z indykiem, sałatka grecka
- Śledź po kaszubsku
- Tymbaliki drobiowe,
- Tortille mieszane
- Pieczywo, masło,
- Dip czosnkowy i meksykański