ZESTAW II- 200 zł/os.
Przywitanie Młodej Pary tradycyjnym chlebem i solą.
Przywitanie Gości weselnych lampką wina musującego z malinką.
Zupa: Krem „Dwa kolory” z grissini, mozzarellą i bazylią
Danie główne: Medalion z polędwiczki panierowany w grzankach
Rolada z indyka faszerowana szpinakiem, polana sosem serowym
Ziemniaczki puree
Zestaw surówek
Deser: Lody podane w tulipanie z owocami sezonowymi i bitą śmietaną
Zimne przekąski: Karczek pieczony w rozmarynie
Schab pieczony ze śliwką
Rolada drobiowa
Rolada po krakowsku
Szynka
Pasztet
Kabanos
Sałatka z porów
Sałatka grecka
Tymbaliki drobiowe i wieprzowe
Śledź w oleju
Śledź w curry
Pikle
Sos tatarski
Pieczywo
Masło
Owoce
Danie ciepłe I: Genoise podane z pieczonymi ziemniaczkami i surówką z białej
kapusty
Danie ciepłe II: (do wyboru)
Zupa gulaszowa
Wołowina po burgundzku
Danie ciepłe III: (do wyboru)
Filet z kurczaka podany na grzance z pieczarkami i serem i sałatką
z pomidorów i ogórków
Maczanka po krakowsku podana z sałatką z pomidorów i ogórków
Danie ciepłe IV: (do wyboru)
Barszcz czerwony z sakiewką
Żurek z białą kiełbaską
Kwaśnica z żeberkiem
Napoje: Kawa i herbata – bez limitu
Woda, soki, napoje gazowane – bez limitu