ZESTAW III- 300 zł/os.
Przywitanie Młodej Pary tradycyjnym chlebem i solą.
Przywitanie Gości weselnych lampką wina musującego z malinką.
Zupa: Krem grzybowy z grzankami i chipsem z topinamburu
Danie główne: Polędwiczka wieprzowa pieczona w boczku, polana sosem
winnym
Filet kukurydziany sous-vide
Ziemniaczki puree
Zestaw surówek
Deser: Beza z lodami, sosem waniliowym i owocami sezonowymi
Zimne przekąski: Karczek w rozmarynie pieczony
Schab pieczony ze śliwką
Rolada drobiowa
Rolada po krakowsku
Polędwiczka w ziołach pieczona
Pasztet
Kabanos
Sałatka warszawska
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Tymbaliki drobiowe, wieprzowe
Śledź po węgiersku
Rolmopsy w cebulce podane
Deska serów
Pikle
Sos chrzanowy oraz czosnkowy
Pieczywo
Owoce
Danie ciepłe I: Fileciki z indyka w sosie kurkowym podane
ze snopkiem z marchewki
Danie ciepłe II: Gulasz wołowy podany z pieczywem
(do wyboru) Schab po cygańsku
Danie ciepłe III: Bitki wieprzowe w sosie własnym podane z gnocchi
(do wyboru) i sałatką z buraczków
Zraziki wieprzowe podane z kluseczką śląską i buraczkami
Danie ciepłe IV: Barszcz czerwony z sakiewką
(do wyboru) Żurek z białą kiełbaską
Kwaśnica z żeberkiem