ZESTAW III- 210 zł/os.
Przywitanie Młodej Pary tradycyjnym chlebem i solą.
Przywitanie Gości weselnych lampką wina musującego z malinką.
Zupa: Krem grzybowy z grzankami i chipsem z topinamburu
Danie główne: Polędwiczka wieprzowa pieczona w boczku, polana sosem
z czerwonej cebuli, wina i winogron
Filet z kostką faszerowany pieczarkami i niebieskim serem
Ziemniaczki puree
Zestaw surówek
Deser: Inspiracja bezowa z gałką lodów i owocami sezonowymi
Zimne przekąski: Karczek w rozmarynie pieczony
Schab pieczony ze śliwką
Rolada drobiowa
Rolada po krakowsku
Polędwiczka w ziołach pieczona
Pasztet
Kabanos
Sałatka warszawska
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Tymbaliki drobiowe, wieprzowe, z szynki (2 opcje do wyboru)
Śledź po węgiersku
Rolmopsy w cebulce podane
Deska serów
Pikle
Sos chrzanowy oraz czosnkowy
Pieczywo
Owoce
Danie ciepłe I: Fileciki z indyka w sosie kurkowym podane z lazanią szpinakową
i snopkiem z marchewki
Danie ciepłe II: Gulasz wieprzowy podany z pieczywem
(do wyboru) Schab po cygańsku
Danie ciepłe III: Bitki wieprzowe z sosem sojowym podane z gnocchi
(do wyboru) i sałatką z buraczków
Zraziki wieprzowe podane z kluseczką śląską i buraczkami
Danie ciepłe IV: Barszcz czerwony z sakiewką
(do wyboru) Żurek z białą kiełbaską
Kwaśnica z żeberkiem