Wyjątkowa Kolacja Walentynkowa (08-17.02.2019 r.)
Specjalne Menu Szefa Kuchni*
Zestaw I
Zupa:
Krem z maślaków z kwaśną śmietaną
Danie główne:
Filet z musem paprykowym w sosie sojowym
Puree z batatów
Sałata lodowa w sosie miodowym
Deser:
Suflet czekoladowy na puree jeżynowym
Zestaw II
Zupa:
Krem z zielonych szparag podany z groszkiem i czarnuszką
Danie główne:
Polędwiczka grillowana przekładana cukinią i gruszką w sosie musztardowym
Ziemniaki Rosti
Roszponka polana oliwą czosnkową
Deser:
Malinowa chmurka
Zestaw III
Zupa:
Krem z pieczonej papryki z grzanką
Danie główne:
Łosoś marynowany w pomarańczy pieczony z rozmarynem
Dziki ryż duszony w śmietanie
Brokuł z płatkami czosnku
Deser: Słodka niespodzianka szefa kuchni
(Tiramisu z ziemią kokosową)
*Do każdego zestawu serwujemy lampkę wina
CENA : 75,00 zł/osobę