ZAPEWNIAMY:
- Szampańską zabawę przy muzyce granej na żywo przez zespół Anka Band
- Konkursy i atrakcje
- Pokaz fajerwerków
M E N U
Przystawka:
Vol-au-vent z pasztetem z gęsi i sosem żurawinowo-chrzanowym
Zupa:
Krem pomidorowo-marchewkowy z imbirem i julienne cukiniowym
Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa sous-vide w kremowym sosie borowikowym z ptysiem ziemniaczanym, bukietem sałat, liofilizowaną figą i sosem porzeczkowym vinegret
Deser:
Torcik bezowy z mascarpone i owocami
Kolacja:
Cielęcina pieczona na wolnym ogniu aromatyzowana rozmarynem, z puree z ciecierzycy i kompresowanymi buraczkami
Bufet ciepły:
Indyk po śródziemnomorsku
Golonka duszona w piwie, na zasmażanej kapuście
Wołowina po meksykańsku
Bufet zimny:
Schab wieprzowy z kością pieczony w tymianku
Schab z dzika pieczony w czosnku
Terrina z kaczki z żurawiną
Terrina z indyka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
Szynka parmeńska
Pasztet z grzybami
Deska serów i wędlin
Sałatka ryżowa z kurczakiem i ananasem
Sałatka makaronowa z tuńczykiem
Sałatka z krewetkami i granatem
Łosoś gotowany w winie
Szczupak w galarecie
Pieczywo, masło
Bufet słodki:
Ciasto, ciasteczka, owoce
Bufet napojów:
Zimnych – soki, woda, napoje gazowane
Gorących – herbata, kawa
Alkoholowych – 0,5l wódki i 2 kieliszki wina musującego na parę,
pozostałe napoje alkoholowe w promocyjnych cenach
CENA: 600,00 ZŁ / PARA
*OFERTA LAST MINUTE!
CENA: 500,00 ZŁ / PARA