Menu konferencyjne - menu na wigilię - Hotel Radocza Park
english
english

Dla Biznesu

Wigilia firmowa

Zestaw I – 60,00 zł

Zupa:                  

Barszcz czerwony z uszkami

Danie główne:      

Karp smażony

Ziemniaki

Kapusta z grochem

Deser:                   

Piernik polany czekoladą

Napoje:                 

Kompot z suszek


Zupa: 

Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym

Danie główne:       

Merluza w sosie porowym

Ziemniaki

Surówka z kiszonej kapusty

Deser:                    

Jabłko w cieście francuskim

Napoje:                  

Kompot z suszek


Zestaw II – 75,00 zł


Zupa:                     

Żurek wigilijny z jajkiem

Danie główne:       

Polędwica z dorsza pieczona w pomidorach i ziołach

Ptyś z nutą rozmarynu

Kapusta czerwona z migdałami

Deser:  

Krem czekoladowy z wiśniami

Napoje:                  

Kompot z suszek, woda, soki


Zupa:                      

Barszcz czerwony podany z pasztecikiem z kapustą i grzybami

Danie główne:        

Sandacz w sosie kurkowym

Pierogi smażone

Brokuły

Deser:                     

Sernik z malinami

Napoje:                   

Kompot z suszek, woda, soki


Zestaw III – 90,00 zł


Przystawka:            

Carpaccio z marynowanego łososia z pieprzem młotkowanym i rukolą

Zupa:                       

Borowikowa z łazankami

Danie główne:         

Szczupak w sosie winno-ziołowym

Gratin ziemniaczane

Karmelizowane buraczki z sokiem pomarańczowym

Deser:                      

Tapioka z marakują, kiwi i granatem

Napoje:                    

Kompot z suszek, woda, soki, kawa, herbata


Przystawka:             

Vitello tonato

Zupa:                       

Krem z dyni z łososiem wędzonym i palonymi migdałami

Danie główne:         

Kaczka konfitowana z borowikami w śmietanie

Strudel ziemniaczany

Bukiet sałat

Deser:                      

Ciasto czekoladowe z gałką lodów, z aromatycznym sosem wiśniowo-imbirowym i galaretką cytrynową

Napoje:                   

Kompot z suszek, woda, soki, kawa, herbata

* Do każdego zestawu serwujemy poniższą zimną płytę:

Galantyna własnego wyrobu

Deska serów

Łosoś w galarecie

Karp po żydowsku

Sałatka z kolorowego makaronu z tuńczykiem i suszonymi pomidorami

Sałatka ziemniaczana

Quiche szpinakowe i grzybowe

Kulebiak na ciepło lub zimno

Śledź w śmietanie

Pieczywo

Masło