Zestaw I – 60,00 zł
Zupa:
Barszcz czerwony z uszkami
Danie główne:
Karp smażony
Ziemniaki
Kapusta z grochem
Deser:
Piernik polany czekoladą
Napoje:
Kompot z suszek
Zupa:
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
Danie główne:
Merluza w sosie porowym
Ziemniaki
Surówka z kiszonej kapusty
Deser:
Jabłko w cieście francuskim
Napoje:
Kompot z suszek
Zestaw II – 75,00 zł
Zupa:
Żurek wigilijny z jajkiem
Danie główne:
Polędwica z dorsza pieczona w pomidorach i ziołach
Ptyś z nutą rozmarynu
Kapusta czerwona z migdałami
Deser:
Krem czekoladowy z wiśniami
Napoje:
Kompot z suszek, woda, soki
Zupa:
Barszcz czerwony podany z pasztecikiem z kapustą i grzybami
Danie główne:
Sandacz w sosie kurkowym
Pierogi smażone
Brokuły
Deser:
Sernik z malinami
Napoje:
Kompot z suszek, woda, soki
Zestaw III – 90,00 zł
Przystawka:
Carpaccio z marynowanego łososia z pieprzem młotkowanym i rukolą
Zupa:
Borowikowa z łazankami
Danie główne:
Szczupak w sosie winno-ziołowym
Gratin ziemniaczane
Karmelizowane buraczki z sokiem pomarańczowym
Deser:
Tapioka z marakują, kiwi i granatem
Napoje:
Kompot z suszek, woda, soki, kawa, herbata
Przystawka:
Vitello tonato
Zupa:
Krem z dyni z łososiem wędzonym i palonymi migdałami
Danie główne:
Kaczka konfitowana z borowikami w śmietanie
Strudel ziemniaczany
Bukiet sałat
Deser:
Ciasto czekoladowe z gałką lodów, z aromatycznym sosem wiśniowo-imbirowym i galaretką cytrynową
Napoje:
Kompot z suszek, woda, soki, kawa, herbata
* Do każdego zestawu serwujemy poniższą zimną płytę:
Galantyna własnego wyrobu
Deska serów
Łosoś w galarecie
Karp po żydowsku
Sałatka z kolorowego makaronu z tuńczykiem i suszonymi pomidorami
Sałatka ziemniaczana
Quiche szpinakowe i grzybowe
Kulebiak na ciepło lub zimno
Śledź w śmietanie
Pieczywo
Masło