Menu Komunii Świętej - Radocza Park
english
english

Przyjęcia okolicznościowe

Menu Komunii Świętej

ZESTAW I - 125 zł/os.

Zupa: Tradycyjny rosół z makaronem
Danie główne: Schab pieczony polany sosem naturalnym
Devolay
Ziemniaczki puree
Zestaw surówek
Deser: Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi

Zimne przekąski: Półmisek mięs i wędlin
Śledź po węgiersku
Galaretka drobiowa
Sałatka warszawska
Sałatka jarzynowa
Pieczywo
Masło
Owoce

Danie ciepłe: Strogonoff podany z pieczywem
Napoje: Woda gazowana, niegazowana z cytryną, soki – bez limitu
Kawa oraz herbata – bez limitu

ZESTAW II - 135 zł/os.

Zupa: Krem brokułowy z prażonymi płatkami migdałów
Danie główne: Filet z indyka w sosie bijou
Genoise
Ziemniaczki młode z koperkiem
Zestaw surówek lub sałatek
Deser: Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi
Zimne przekąski: Półmisek mięs i wędlin
Sałatka warszawska
Sałatka z tuńczykiem
Galaretka wieprzowa
Kurczak balsamiczny na sałacie
Sos tatarski
Pieczywo
Masło
Owoce

Danie ciepłe: Filet z kurczaka ze szpinakiem pieczony 
w cieście francuskim podany z sałatą lodową i dipem jogurtowo - czosnkowym

Napoje:  Kawa oraz herbata – bez limitu
Napoje gazowane – 0,4 l/os. (coca-cola, sprite, fanta)
Soki owocowe i woda niegazowana z cytryną – 0,5 l/os.

ZESTAW III - 145 zł/os.

Przystawka: (do wyboru)
Łosoś w galarecie
Szparagi zawijane w szynce podane na sałacie
Zupa: Borowikowa z kluseczkami
Danie główne: 
Rolada wieprzowa z farszem staropolskim w sosie
z zielonego pieprzu
Filet z kurczaka grillowany z warzywami
Ziemniaczki młode z koperkiem
Zestaw surówek lub sałatek
Deser: Tarta z serkiem mascarpone, świeżymi truskawkami,
miętą i gałką lodów czekoladowych
Zimne przekąski: Półmisek mięs, wędlin i serów
Sałatka z kurczakiem i ananasem
Sałatka wiosenna
Galaretka drobiowa i wieprzowa
Mozzarella z pomidorami
Sos cumberland
Pieczywo
Masło
Owoce

Danie ciepłe: Szaszłyk drobiowo – wieprzowy podany z ryżem,
sałatką pekińską i dipem meksykańskim

Napoje: Kawa oraz herbata – bez limitu
Napoje gazowane – 0,4 l/os. (coca-cola, sprite, fanta)
Soki owocowe i woda niegazowana z cytryną – 0,5 l/os.